Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Hårfjerning

Fjern hår med voks


 


 

 

Indlæser...
Hårfjerning

Hårfjerning er et tilbagevendende problem, da hår er en naturlig del af kroppen. Der findes mange forskellige metoder til dette, og hver af dem har deres respektive fordele og ulemper. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 69

Side
pr. side
 1. -50%
  Klar-til-brug strips med Aloe Vera til krop
  Normalpris 55,00 kr Tilbudspris 27,50 kr
 2. -50%
  Klar-til-brug strips med Grøn Te til krop
  Normalpris 55,00 kr Tilbudspris 27,50 kr
 3. -50%
  Banan Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr Fra 15,00 kr
 4. -50%
  Tea Tree Gel Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr Fra 15,00 kr
 5. -50%
  Grøn Æble Rullevoks100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr Fra 15,00 kr
 6. -50%
  Transparent Gel Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr Fra 15,00 kr
 7. -37%
  Tom 400ml dåse til refill og voksperler
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 31,25 kr
 8. -50%
  Gulerod m. β-karoten Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr Fra 15,00 kr
 9. -53%
  Rensevæske til udstyr
  Normalpris 189,00 kr Tilbudspris 89,50 kr
 10. -10%
  Smal stålspartel
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 45,00 kr
 11. -65%
  Aluminiums gryde
  Normalpris 189,00 kr Tilbudspris 66,00 kr
 12. -66%
  Jojoba & Arganolie Dåsevoks 400ml
  Normalpris 110,00 kr Tilbudspris 37,50 kr
 13. -86%
  Green Tea Mikrovoks 350ml
  Normalpris 89,00 kr Tilbudspris 12,50 kr
 14. -86%
  Lavendel Mikrovoks 350ml
  Normalpris 89,00 kr Tilbudspris 12,50 kr
 15. -86%
  Arganolie Mikrovoks 350ml
  Normalpris 89,00 kr Tilbudspris 12,50 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 69

Side
pr. side

Den bedste form for hårfjerning, er helt og aldeles subjektiv og det afhænger af dine ønsker, krav til hårfjerning, samt hvordan din krop og dens hår er naturligvis, og hvor mange penge du vil bruge på det. 

Men er du træt af at trimme og barbere flere gange i ugen, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort udvalg og sortiment af permanent hårfjernings løsninger. Alt efter hvilken metode du vælger at bruge, så kan du vente længere tid inden du skal til at fjerne hår igen, det kommer an på hvor dybt metoden rammer, og fjerner håret. 

Her på siden finder du alt til hårfjerning, om det er dåsevoks, rullevoks, sugaring, hårfjerningscreme eller andet til permanent hårfjerning. Du finder desuden også en guide til voks. 

 

Voks

Voks er ikke just en smertefri hårfjerningsmetode, men hvis du vil slippe for at barbere dig hver anden dag, så kan det være smerten værd. Voks får nemlig den glatte fornemmelse efter en barbering til at holde længere, hvilket betyder, at du ikke behøver at barbere, eller vokse dig så ofte. 

Der findes mange forskellige måder at vokse dig selv hjemme. Nogle af mulighederne finder du her på siden.

Når du bruger voks til at fjerne hår, så får du et langtidsholdbart resultat, da voksen hiver hårene ud med roden. Typisk vil der gå 2 til 4 uger, før du igen behøver at vokse. Efterhånden som du får brugt voksen, vil du typisk opleve, at dine hår bliver blødere og blødere, samt at der generelt vokser færre hår ud. 

 

Rullevoks patroner

Med voks i ruller, kan du let fjerne hår på store flader som ben, arme, ryg og bryst. 

Vi har 100 ml patroner, som varmes op i en patron varmer og vi har også 80 ml patroner, som både kan opvarmes i patron varmer og mikrobølgeovn. Dette gør at rullevoks patroner er mere enkle at bruge, så kan du nemt kaste dig ud i at vokse dig selv derhjemme, selvom du aldrig har prøvet at bruge voks før. 

 

Dåse voks

Dåsevoks er ganske simpelt, voks der kommer i en dåse, eller gryde. Denne varmes bedst op i en voksvarmer med termostat, som sikrer at voksen ikke risikerer at blive så varm at man kan brænde sig på den. Nogle af vores dåsevoks typer kan dog opvarmes i mikrobølgeovn, hvilket vil fremgå i produktbeskrivelsen. 

Voksen fra dåsevoks smøres på området med en spartel og trækkes af med eller uden strips, alt afhængig af hvilken type voks der anvendes. Dette vil selvfølgelig også fremgå af produktbeskrivelsen. 

Denne lægges på i samme retning som hårenes vækstretning, og trækkes af imod hårenes vækstretning. 

 

Voksperler

Voksperler kan bruges som refill i eksisterende dåser. Denne type voks fjernes uden brug af strips og er derfor velegnet til brug, hvor det kan være svært at få en strip til at sidde rigtigt og dermed få det rette aftræk. 

Ligesom med dåsevoks, så lægges denne voks på med en spartel, som er let at bruge. Voksen lægges på med hårenes vokseretning, så skal den bruge et par sekunder på at stivne, hvorefter den skal trækkes af imod vækstreningen. 

 

Brazilian wax

Som navnet angiver, så bruges denne vokstype oftest som bikini voks, også kaldet Brazilian wax. Den er egnet netop til denne type hårfjerning, da den er ekstra god til de sarte områder på kroppen, som for eksempel bikinilinjen, men den kan selvfølgelig også bruges på andre områder, såsom ansigt, øjenbryn og overlæbe.

Med denne vokstype, fjerner man voksen uden strips. Man lægger voksen på med en spartel med hårenes vækstretning, lader voksen stivne i et par sekunder, og derefter trækker man det af imod vækst retningen. 

 

Klar-til-brug voksstrips

Klar-til-brug strips opvarmes ved at gnide dem mellem hænderne, indtil voksen bliver flydende, hvorefter de straks er klar til brug. Denne type voksbehandling er især velegnet, på områder hvor hårvæksten er sparsom eller hvor der lige skal "friskes op" på ferien og lignende. Sådan en pakke indeholder 20 voksstrips plus 4 rense-servietter og er også velegnet til sarte og følsomme hudtyper. 

 

Tilbehør til hjemme hårfjerning

Her på siden finder du også tilbehør til din hjemme voksbehandling. Blandt andet har vi spartler i forskellige størrelser, gryder, renseudstyr og meget mere.

 

Spartler

Om du skal bruge den brede, ligesidet stålspartel, som er velegnet til pålægning af voks på store flader for eksempel lår, ben, bryst og ryg. Eller den buede stålspartel, der er med en side med bue, som er velegnet til pålægning af voks på runde flader som for eksempel skinneben og arme, og én lige side, velegnet til pålægning af voks på store flader for eksempel lår og ryg. Eller den smalle stålspartel som er velegnet til pålægning af voks på de lidt finere steder som for eksempel øjenbryn, overlæbe, bikini linie, intimt.

Stålspartler kan genbruges til uendelighed hvis du husker at rengøre dem ordentlig efter brug, som for eksempel med vores rensevæske

Vi har selvfølgelig også træ påføring spartler, som er engangs spartler til påføring af dåsevoks.  

 

Før og efter pleje

Hos os finder du alt du skal bruge til hele din hårfjerning behandling, også til at forberede din hud før behandling og til at pleje din hud efter behandlingen.  

Til at behandle din hud før du går i gang med din voksbehandling, anbefaler vi en prewax, som vi forhandler med en smart og nem spray-funktion. Denne forbehandlings lotion er udviklet til at forberede huden bedst muligt til selve voksbehandlingen. Lotionen er fremstillet af frugtekstrakter, der giver en let syrlig PH-værdi. Dette sikrer at voksen hæfter bedre til håret og i sidste ende, giver et bedre resultat. Prewax renser blidt og fjerner overskudsfedt, urenheder og makeup. Samtidig beskytter den huden og dermed reducerer rødmen og irritation efter behandlingen. 

Til efter pleje har vi et udvalg af plejende body milk, menthol baseret efterbehandlings gel, som er en gel, der med sit høje indhold af menthol, har en desinficerende virkning, mindsker rødmen og irritation af huden. Vi har også en efterbehandlings olie, som er en beroligende og rensende olie, der påføres efter behandlingen, og fjerner voksrester, reducerer rødme og modvirker betændelse. 

 

Voksvarmere

Hos os finder du også voksvarmere, så du kan varme din voks op ordentlig til brug. Her har vi alt fra en lille økonomisk “mini” voksvarmer, som er perfekt til hjemmebrug, men helt simpel og kan derfor ikke regulere temperaturen, men varmer voksen op uden at den bliver for varm til at lægge på huden. Men du finder også de mere “avancerede” voksvarmer som kan indstilles præcist til lave temperaturer og dermed også kan opvarme sukkervoks og no-strips-wax. 

 

Sugaring

Sugaring metoden er en mere skånsom form for voksning. Voksen her er en masse der består af sukker og vand og som anvendes ved en lavere temperatur, dermed bliver huden ikke lige så rød og irriteret. Desuden lægges sukkervoksen på mod hårene og trækkes af med vækstreningen. Der anvendes ikke strips, og sukkervoksen kan varmes op mellem hænderne, så det er en simpel form for hårfjerning, der ikke kræver for meget udstyr. Som bonus har sugaring en peelende effekt på huden. 

Resultatet ved brug af sukkervoksen har cirka samme holdbarhed som med almindelig voks, men sukkervoksen kan tage mindre hår med, da den masseres på og dermed bedre omslutter hårene og kan få flere hår med ud. 

 

Hårfjerningscreme

Med hårfjerningscreme kan du blive hårfri helt uden at bruge voks. Hårfjerningscreme er skånsom, allergivenlig og skader ikke huden og hårsække. Cremen påføres på det ønskede område, med den medfølgende plastspartel, så skal det sidde i 10-15 minutter, hvorefter man skyller det af med koldt vand og ‘dupper’ området tørt. 

Som bonus så indeholder cremen små krystaller, som foretager en peeling af huden under behandlingen. 

Det lyder næsten som en for nem løsning. Det der gør at cremen kan fjerne hår er at den har en særlig salt med en høj pH-værdi og denne salt opløser keratin, som er det stof som hår består af. 

Når du anvender hårfjerningscreme, vokser håret ud igen, præcis som hvis du havde brugt en skraber. Det er individuelt, hvor hurtigt hårene vokser ud igen, men typisk vil du skulle bruge hårfjerningscremen igen efter 2 til 4 dage.