Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Sugaring

Indlæser...

Skånsom hårfjernings metode, med 100% vandopløselig og nedbrydelig sukkerpasta.

Sugaring metoden er meget skånsom og anvendes ved lav temperatur. Huden bliver ikke rød og irriteret, da pastaen lægges på mod hårene og aftrækkes med væksretningen. Der anvedes ikke strips.
Behandlingen har en peelende effekt på huden.

Teknikken kan være lidt svær at lære, men øvelse gør mester. 

 

 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
 1. -25%
  Soft Sukkervoks 400ml
  Normalpris 189,00 kr Tilbudspris 141,75 kr Fra 94,50 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side

Dette er en skånsom hårfjernings metode, som består af 100% vandopløselig og nedbrydelig sukkerpasta.

Sugaring metoden er meget skånsom og anvendes ved lav temperatur. Huden bliver derfor ikke rød og irriteret, da pastaen lægges på mod hårene og trækkes af med vækst retningen. Der anvendes ikke strips. Behandlingen har desuden en peelende effekt på huden.

 

Guide til brug af sugaring

Hårfjerning er et tilbagevendende problem for de fleste og der er mange muligheder for hvordan man vælger at gå til det. Sugaring er en de seneste år blevet en meget populær form for hårfjerning, dog er det en ældgammel hårfjerning teknik, som har været praktiseret i århundrede af kvinder fra blandt andet Mellemøsten. 

Du tager sukkervoksen og varmer den op. Den skal ikke varmes op som en almindelig voks, men kan sagtens varmes op i hænderne, da den ideelle arbejdstemperatur er på kun 30-35 grader. Så påfører du den modsat hårenes vækstretning, dette kan for eksempel gøres med en spatel. Når den skal fjernes, kan dette gøres helt uden strips og ved at fjerne med den naturlige retning af hårvæksten. 

 

Teknikken kan være lidt svær at lære, men øvelse gør mester. 

 

Før behandlingen

Det anbefales ikke at bruge olie eller fugtgivende cremer 1-2 dage før du vokser, da disse kan hæmme virkningen af sukkermassen. 

Trods man skulle tro det var en god ide at eksfoliere inden, så frarådes dette. Det gælder både dagen før, på dagen og dagen efter voksningen, da det kan irritere huden. 

Desuden anbefales det at undgå at vokse i den periode du har menstruation, da din hud kan være mere irritabel og sensitiv i den periode.

 

Efterbehandling

Efter hårfjerning med sukkervoks er det vigtigt at pleje huden, for at sikre et flot resultat i lang tid, og undgå røde knopper og indgroede hår. 

Allerede ved at bruge sukkervoks minimere du risikoen, fordi du får hele hårroden hevet ud, og huden bliver derfor ikke så irriteret som den kan ved voks eller barbering. 

Efter voksningen handler det om at fugte, eksfoliere og holde huden fri for bakterier. 

Lige efter behandlingen er huden rød og alle hårsækkene er åbne. Du bør derfor smøre huden med en kølende og beroligende creme eller gel. I de første 12-24 timer anbefales det også at undgå meget stramt tøj, sex, svømmehal, træning og lignende. 

 

Fordele ved sugaring

 • Med denne hårfjerningsmetode undgår du at arbejde med en meget varm voks, som skal fjernes med strips. 
 • Med sukkervoksen kan du nøjes med at varme sukkermassen op i hænderne og massere den ind i huden med hånden. Sukkerpastaen trænger helt ned i porerne og kan få et godt greb om det enkelte hårstrå. Derfor kan det også fjerne de korteste hårstrå. 
 • Sukkervoksen skal også trækkes af i samme retning som hårets naturlige vækstretning og derfor undgår man også i højere grad at få indgroede hår, irritation og andre gener, som kan opstå ved andre hårfjerningsmetoder. 
 • Resultatet holder i 4 til 6 uger. 
 • Det er en 100% naturlig hårfjerningsmetode
 • Sukkervoksen er antiallergisk og er ideel til følsom hud

 

Hvor ondt gør sugaring?

Sukkervoks fungerer ved stuetemperatur, hvorimod konventionel voksning bliver varmet op til noget højere temperaturer for at blive flydende. Denne høje temperatur kan i værste tilfælde forårsage forbrændinger. 

Sukkervoksning er mildere for huden og i og med at du trækker voksen af i samme retning som hårvæksten, så gør det ikke lige så ondt som konventionel voksbehandling. 

Dog skal det siges, at første gang du prøver sukkervoksning kan det gøre mere ondt end det vil de efterfølgende gange, da hårene er grovere og der er flere af dem. Som en trøst, så vil det gøre mindre ondt, jo flere gange du får en behandling. 

 

Holdbarhed ved sugaring 

En af de mest almindelige udfordringer der er ved hårfjerning, er den hurtige udgroning, som kommer på grund af knækkede hår. Da sukkervokset forbliver blødt og dermed omslutter hårene mere effektivt, så fjerner sukkermassen hårene mere omhyggeligt. Resultatet holder mellem 4 og 6 uger. 

 

Hvad er forskellen på sugaring og almindelig voks behandling?

Sugaring og voks minder langt hen ad vejen om hinanden. Sukkervoksen består af en blanding af sukker og vand. Sukkerblandingen kan være meget mere skånsom for huden, end almindelig voks, og dette skyldes de naturlige ingredienser. 

Sukkervoksen er nemmere at anvende, da den blot skal opvarmes i hænderne og så smøres på området og så trækkes af i retning med hårene. Med almindelig voks, skal det varmes op til højere grader, påføres med spartel og fjernes med strips. Så på mange måder er sugaring mindre omstændigt.