Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Voksperler / refill voks

Indlæser...

Hos Q-Kabinettet finder du et stort udvalg af voksperler, som kan bruges til refill i eksisterende dåser, eller i nye dåser/ gryder. Voksen i denne kategori fjernes uden brug af strips og er derfor velegnet til brug, hvor det kan være svært at få en strip til at sidde rigtigt og give det rette aftræk.

Voksperler anvendes med fordel til ansigt, øjenbryn, overlæbe, næse, bikinilinje og brazilian, men er naturligvis brugbar til hele kroppen.

Voksen lægges på med en spartel, og det er let at bruge. Voksen lægges på med hårenes vækstretning, lad stivne nogle sekunder, og træk af imod vækstretningen - nemt! Nedenfor kan du læse meget mere om hvordan du bruger voks på perleform, og hvordan du vælger den helt rigtige slags til dit behov.

Hos Q-Kabinettet finder du masser af produkter til hudpleje og hårfjerning, og vi har altid en masse spændende produkter på lager - mangler du inspiration kan du tage et kig på vores nyheder, og du kan ofte også finde gode tilbud.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
 1. -50%
  Yellow No-Strips Refill Perler
  Normalpris 129,00 kr Tilbudspris 64,50 kr
 2. -56%
  Black No-Strips Refill Perler
  Normalpris 169,00 kr Tilbudspris 75,00 kr
 3. -50%
  Moroccan Gold Brazilian Refill Perler
  Normalpris 169,00 kr Tilbudspris 84,50 kr
 4. -50%
  Green Brazilian No-strips Refill Perler
  Normalpris 129,00 kr Tilbudspris 64,50 kr
 5. -50%
  Blue Marine Brazilian No-Strips Refill Voks
  Normalpris 169,00 kr Tilbudspris 84,50 kr
 6. -50%
  White Brazilian No-Strips Refill Perler
  Normalpris 139,00 kr Tilbudspris 69,50 kr
 7. -37%
  Tom 400ml dåse til refill og voksperler
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 31,25 kr
 8. -65%
  Aluminiums gryde
  Normalpris 189,00 kr Tilbudspris 66,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side

Hvad er voksperler?

Voksperler er voks i meget små portioner, der ligner små dråber, eller perler. Når voksperlerne udsættes for varme, for eksempel ved opvarmning i en voksgryde, smelter de og du har en voks der er let medgørlig. Det er en hårfjerningsmetode der blandt andet egner sig godt til hjemmebrug, fordi man ikke skal bruge strips, den er skånsom mod huden og bruger man en gryde beregnet til voks, er det let at styre temperaturen så du ikke brænder dig. Den kan desuden bruges over hele kroppen, så du skal ikke have en lang række produkter stående hjemme i skabet.

Det er også en vokstype der kan blive brugt ofte hos kosmetologer, og den er god og skånsom, hvis du ikke er vant til at blive vokset.

Hvis du vil vide mere om voksperlerne, kan du læse meget mere under de enkelte produkter, og blive klogere på, hvilken type der er den rigtige for dig. I forhold til klassisk hårfjerningsvoks,

Hvordan bruger man voksperler?

Vi ved det kan være lidt skræmmende at komme i gang med at bruge voks selv derhjemme, især hvis du ikke har prøvet det før. Men hårfjerning med denne type voks er let at komme i gang med. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du kan fjerne hår over hele kroppen, så du kan få en blød og glat hud. Under flere af vores produkter er der også videoer, der giver dig en grundig gennemgang af, hvordan du bruger voksperlerne derhjemme.

Voksperlerne skal smeltes for at du kan komme i gang. Dette kan gøres på flere forskellige måder, men vi anbefaler at du bruger en gryde der er specialberegnet til voks, med sit eget varmeelement, så voksen aldrig bliver så varm at du kan brænde dig. Ellers kan du både varme voksen i en almindelig gryde og bøtte. Nogle af fremgangsmåderne kan variere mellem brands og producenter, så husk altid at læse brugsanvisningen inden du går i gang og varm aldrig voksen mere op, end der er angivet ved hvert produkt. En overopvarmning kan ødelægge voksens egenskaber og i værste fald forårsage forbrændinger.

Når voksen er opvarmet lægges den på kroppen med en spartel af træ eller metal. Sørg for at lave et lag der er jævnt og ikke for tykt, så det kan tørre forholdsvist hurtigt. Når det er tørt, så det ikke længere klistrer fast på fingeren, er det tid til at hive det af. Dette gør du ved at frigøre en snip med voks i enden, og derefter kan du rive resten af voksen af. Det skulle gerne give et glat og flot resultat. Husk pleje før og efter voksbehandling, for eksempel eksfoliering inden og at give masser af fugt både før, efter og imellem voksbehandlinger.

Hvilken slags voksperler skal man vælge?

Der findes flere former for voksperler, så det kan være lidt svært at vælge imellem. Voksperlerne har forskellige egenskaber, for eksempel fokus på at tilføre fugt, antioxidanter eller flere andre ting. Der er også nogle voksperler, der er mere skånsomme end andre, for eksempel hvis de har et højere indhold af bivoks eller olier som arganolie.

Under hvert produkt kan du læse meget mere om hver types egenskaber. Nogle af vores meget populære typer er Créa Moroccan Gold og Créa White Wax.