Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Ansigtspleje

Indlæser...
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
 1. -50%
  Dybderensende Ansigtsmaske
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 124,50 kr
 2. -50%
  Fugtgivende Ansigtscreme
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 124,50 kr
 3. -50%
  Rensende Ansigtsmaske
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 124,50 kr
 4. -50%
  Opstrammende Ansigtsserum
  Normalpris 250,00 kr Tilbudspris 125,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side

Velkommen til Q-kabinettet. Hos os finder du et bredt udvalg af ansigtspleje fra et af Italiens og Europas førende brands, Holiday. Mærket er specialiseret i voks og hårfjerningsprodukter i alle afskygninger. Det anderkendte brand er solgt i over 30 lande verdenen over.

 

Hvorfor ansigtspleje?

Dagligt udsætter vi vores ansigt overfor en masse faktorer vi måske ikke tænker over. Ansigtet er den kropsdel vi udsætter allermest. Flere timer foran skærmen kan give UV-skader, ligeledes som flere timer ude i solen. Dette kan resultere i at barrierefunktionen på huden nedsættes, og ikke kan give dig de naturlige egenskaber DU har brug for. Derfor er det vigtigt at du plejer om din hud på ansigtet og giver den det rigtige ansigtspleje.

Om du er mand eller kvinde, er underordnet, da både mænd og kvinder fortjener en sund og stærk hud.

Din hud vil takke dig. God ansigtspleje kan både ses, mærkes og føles. God ansigtspleje behøver ikke at være dyrt.

Hos Q-kabinettet finder du de lækreste kvalitetsprodukter til din hudpleje serie.

 

Ansigtscreme

Når du vil etablere en serie af hudpleje sammen, er det vigtigt at tage udgangspunkt i hvad du personligt har brug. En god ansigtscreme er et absolut must. Den skal gerne trænge ind i huden hurtigt, og hjælpe din hud til at få den mængde fugt du har behov for. Samtidigt skal en god ansigtscreme give dig de næringsstoffer som er nødvendige for at holde dit ansigt sundt og elastisk. For at opnå den bedste effekt, anbefales det at påføre din ansigtscreme to gange dagligt. Morgen og aften.

 

Renseprodukt

Et step man absolut ikke må glemme, er et godt og effektivt renseprodukt. Ansigtet skal gerne renses dagligt, helst både morgen og aften. Et godt renseprodukt er essentielt for at opbygge en sund og velplejet hud. Renseproduktet skal anvendes som det første i din morgenrutine, og det sidste i din aftenrutine. Nu er din hud afrenset og klar til ansigtscreme. Dine ansigtscremer trænger dybere ind i en afrenset og ren hud, og giver dig bedre effekt imod vind og vejr som kunne give eventuelle påvirkninger.

Et godt renseprodukt hjælper dig også med at forebygge udviklingen af uren hud.

 

Vidste du...?

Vidste du, at om natten udskiller din hud affaldsstoffer mens du sveder? I denne proces skiller huden sig af med de overflødige affaldsstoffer, du derefter renser af om morgenen. Det er netop derfor det er så vigtigt man husker at rense sin hud om morgenen. Ligeledes renser du din hud om aftenen fra skidt og snavs som har samlet sig i løbet af dagligdagen. Når din hud er ren for snavs og makeup kan du påføre en fugtgivende ansigtscreme.

 

Hvilken hudtype er jeg?

Når man bevæger sig ud i at få stablet en hudpleje serie sammen, skal man først vide hvilken hudtype man har. Dette kan godt virke uoverskueligt, hvis det er første gang at man skal tage stilling til dette. Du kan starte med at spørge dig selv: Sender min hud nogle signaler? Har jeg fedtet hud? Har jeg rødme? Måske har jeg tør eller uren hud. Måske begge dele. Har du ældningstegn? Du kan forhåbentlig genkende nogle af punkterne. Har du brug for at læse mere om nogle af de forskellige hudtyper, skal du blot læse videre.

Tør hud

Den tørre hud er dig, hvis hud mangler fugt. Men hvordan føles det, tænker du. Tør hud kan føles dehydreret og ru i hudoverfladen. Hen over vinterperioden oplever du måske ekstra tørhed omkring næsen, øjnene og/eller munden. Måske oplever du også rødme eller irritation. Hvis du kan genkende flere faktorer i dette, har du højst sandsynligt den tørre hudtype. Den har rigtig godt af creme i mange lag, da tør hud har sværere ved at optage fugt. Så hold ikke igen med cremer. Selvom anbefalingen siger to gange dagligt, tager du ikke skade af at påføre et ekstra lag når du kan mærke dit ansigt er udtørret for fugt.

Fedtet hud

Den fedtede eller olierede hud kan være lidt kompleks. Huden ser oftest skinnede ud, og kan endda få dig til at ligne, du konstant sveder. Denne hudtype skyldes overproduktion af talg. Overproduktionen af talg medfører huden kæmper olie ud for at holde sig selv fugtig. Når huden overproducerer olie, kan det resultere i at hudens porer bliver blokeret, og huden opbygger urenheder. For at forebygge fedtet hud, er det vigtigt at du ikke sulter din hud for fugtgivende produkter som creme eller fugtgivende renseprodukter. En af årsagerne til at huden overproducerer olie er, at huden sulter efter fugt. Måske du udtørrer din hud ved brug af de forkerte produkter. En fejlbedømmelse mange foretager sig, er at droppe ansigtscreme i frygt for at se endnu mere fedtet ud. Med en god creme velegnet til fedtet/olieret hud, giver du din hud de næringsstoffer og egenskaber den har brug for.

Normal hud

Den normale hud er den mest hyppige slags. Hvis du synes din hud hverken føles olieret, stram og udtørret eller sensitiv er det meget muligt du ''bare'' har en normal hud. Her behøver du ikke at overfokusere på at fugte din hud. Huden klarer lidt sig selv. Men dette betyder ikke at man skal glemme sin ansigtspleje. Den normale hud har stadig godt af at blive fugtet, renset, plejet og forkælet. På den måde forbliver huden smuk og sund. Andre faktorer kan være, om du har ældningstegn i form af rynker. Disse kan du fokusere på i stedet, hvis det er noget du ønsker at forbygge med anti age produkter.

Sensitiv hud

Synes du at dit ansigt føles knastør og stram samtidigt? Måske synes du at din hud bliver ekstra påvirket af vejr, berøring eller alkohol? Disse ting kan være med til at påvirke sensitiv hud. Især vejrskifte kan give problemer for sensitiv hud, da det kan være svært for huden at gå fra varme til kulde. Hvis du samtidigt oplever kløen og rødme, er der høj sandsynlighed for at du har sensitiv hud.

Milde produkter med god fugtighed og uden alt for mange aktive stoffer, vil være et godt valg til at pleje den sensitive hud. Denne hudtype har ligeledes også brug for pleje i form af cremer og ansigtsrens.

 

Ansigtspleje og forkælelse

Husker du at pleje ansigtet med andet end cremer og renseprodukter? Din ansigtspleje kan også inkludere ansigtsmasker, ansigtsolier, serums og scrub. Disse produkter giver dit ansigt ekstra pleje og næring.

Ansigtsmasker

Ansigtsmasker kan du finde til forskellige behov. Er det en dybderensende maske du trænger til, eller en fugtgivende ansigtsmaske dit ansigt sulter efter, kan du finde begge dele hos Q-kabinettet. Alle hudtyper kan have godt af den plejende effekt en ansigtsmaske giver.

Hos os finder du både en fugtgivende ansigtsmaske, dybderensende ansigtsmaske, rensende ansigtsmaske, revitaliserende ansigtsmaske og ansigtsmaske med mandel scrub.

 

Gode råd og tips

Et godt råd for at få mest muligt ud af din ansigtsmaske er, at rense din hud først. Tag gerne et varmt dampbad inden påførelse. Dampen fra varmen åbner dine porer, så de er modtagelige overfor at masken trænger dybere ind. Vi anbefaler at du gerne anvender dine ansigtsmasker om aftenen, da dit ansigt godt kan blive rødmosset mens masken er påført. Fjern masken med lunkent vand og fortsæt din ansigtspleje rutine som du plejer.

 

Serum

Ønsker du at få mest muligt ud af din ansigtscreme? For at optimere din ansigtspleje og tage skridtet videre, er en ansigts serum det optimale valg. Hos Q-kabinettet kan du få en opstrammende ansigts serum om du anvender inden din ansigtscreme. Den lækre serum indeholder hyaluronsyre, som er et af kroppens grundlæggende elementer i vores bindevæv. Døjer du med udtørret hud, er hyaluronsyre en god kilde til tiltrængt fugt.

 

Anti age

Ønsker du at få liv i huden igen? Holiday's opstrammende ansigtsserum er perfekt til dig, som ønsker at få fylde og friskhed tilbage i ansigtet. Serumen trænger dybt ned i huden og genopliver moden, grå og træt hud overflade. Sig velkommen til blødhed og elasticitet. Din hud vil være evig taknemmelig!

 

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål til produkter, rådgivning eller andet, vil vi hellere end gerne høre fra dig. Du kan kontakte vores kundeservice via telefon nummer: +45 20 25 15 18 eller på email: info@q-kabinettet.dk