Tilbehør

Indlæser...
Tilbehør

Her finder du alt tilbehør og plejeprodukter til hårfjerning med voks. For at få det bedste resultat med hårfjerning afhænger det, foruden for den rigtige voks, også at du benytter det rigtige hårfjerningsudstyr og at du plejer din hud rigtigt, både før og efter hårfjerningen. 

 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 31

Side
pr. side
 1. Papkraver til voksdåser 10stk
  25,00 kr
 2. Farvet Stripsrulle
  Fra 349,00 kr
 3. Mermaid Body Gel
  119,00 kr
 4. Rensevæske til udstyr
  189,00 kr
 5. Stripsrulle hvid 70m
  295,00 kr
 6. E-Ject Patron Voksvarmer
  Bedømmelse:
  100%
  249,00 kr
 7. Kølende Efterbehandlngs Gel 50ml
  59,00 kr
 8. Paraffin varmer 3kg
  1.800,00 kr
 9. Påførings spartel træ 100stk
  99,00 kr
 10. Papkraver til voksdåser 100stk
  149,00 kr
 11. -50%
  Holder til voksdåse
  Normalpris 99,00 kr Tilbudspris 49,50 kr
 12. Kølende Efterbehandlings Gel 500ml
  159,00 kr
 13. Voksstrips 100stk
  89,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 31

Side
pr. side

Hos os finder du alt du skal bruge af hårfjerning tilbehør, lige fra voks, til udstyr til pleje.

 

Guide til din hjemme hårfjerning

Hos os kan du købe alt tilbehør til hårfjerning derhjemme. Du kan finde alt hvad du skal bruge under vores fane med hårfjerning tilbehør. 

 

Først finder du den type voks du skal bruge, om du er til rullevoks, spartelvoks i en gryde, bikinivoks, sukkervoks, sugaring eller klar-til-brug strips. Der er en type voks til enhver smag og præference. 

Rullevoks er den nemmeste voks at arbejde med og den mest populære til hjemmebrug. Voksen rulles på i hårenes vækstretning og herefter lægges en strips på og hårene trækkes af mod deres vækstretning. Denne vokstype er særdeles velegnet til brug på store flader som ryg, bryst, arme og ben.

Spartelvoks er den samme voks som er i rullevokspatronerne og kan bruges på alle de samme områder. Men i stedet for at rulle voksen på, lægger du den nu selv på med spartel og det gør den mere velegnet til mindre områder. Det kan for eksempel være bikinilinje eller armhuler. Voksen kommer i dåser og varmes op i en voksvarmer

Bikinivoks kan fås i en dåse eller som perler. Perlerne kan både anvendes som refill i dåserne eller for sig selv. Voksen opvarmes i en voksvarmer. Her er det en fordel at købe en varmer, hvor temperaturen kan indstilles, da de er mere temperaturfølsomme end almindelig spartelvoks. Fordelen med denne type voks er at den kan fjernes uden strips. 

Sukkervoks er voks som er baseret på vand og klæber ikke lige så hårdt til huden som de andre typer, dette gør den mere velegnet til personer med meget sart hud.

Sugaring er også  baseret på vand og består kun af sukker. Den skal ikke varmes ret meget op og sukkerpastaen lægges på med hånden imod hårenes vækstretning og fjernes uden strips med hårenes vækstretning, dette gør det til en mere skånsom hårfjerning. 

Klar-til-brug strips er velegnet når der skal fjernes lidt hår i farten, og kan fås både til ansigt og kroppen. 

 

Hårfjerningsudstyr

Udover voks kræver hårfjerning også det rigtige udstyr, som for eksempel voksvarmer. Vi forhandler et større sortiment af voksvarmere i forskellige størrelser varrierende fra 400 ml til 800 ml. 

Vi forhandler også forskellige strips og spartler så du kan finde det hårfjerning tilbehør som du finder bedst anvendeligt, hvad end det er til benet, bikinilinjen eller øjenbrynene. 

 

Desuden forhandler vi også pap kraver som beskytter din voksvarmer, så du ikke skal bruge tid på at rengøre din voksvarmer efter behandlingen, men blot fokusere på at pleje din bløde hud. Men hvis uheldet skulle være ude og du spilder så har vi også rensevæske til dit udstyr.

Hårfjerning Pleje

Efter din hårfjerning er det vigtigt at pleje huden. Hos os finder du både prewax med spray, kølende efterbehandlings gel, diverse bodymilk og plejende efter behandlings olier.