Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Rullevoks patroner

Indlæser...

Med voks i ruller, kan du let fjerne hår på store flader som ben, arme, ryg, bryst og flere andre steder rundt på kroppen. 

Vores 100 ml patroner opvarmes i en patronvarmer og vores 80 ml patroner kan både opvarmes i patronvarmer og mikrobølgeovn. Det betyder at det er mere enkelt, rent og let at bruge vokspatronerne, så du kan være med selvom du er nybegynder eller har brugt voks i mange år!

På denne side har vi samlet alt du bør vide om patronerne, og du kan blive klogere på nogle af vores forskellige produkter, og finde den type der passer til dig.

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 17

Side
pr. side
 1. -50%
  Banan Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 2. -50%
  Tea Tree Gel Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 3. -50%
  Grøn Æble Rullevoks100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 4. -50%
  Transparent Gel Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 5. -50%
  Gulerod m. β-karoten Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 6. -50%
  Jojoba & Arganolie Rullevoks 100 ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 7. -50%
  Mandelmælk Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 8. -50%
  Mælk Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 9. -50%
  Vanilje +zink Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 10. -50%
  Perfetta Pink Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 11. -60%
  Perfetta Pink Ansigt Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 20,00 kr
 12. -50%
  Oliven Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 13. -50%
  Talkum Creme Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 14. -50%
  Chokolade Creme Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
 15. -50%
  Tea Tree Oil Rullevoks 100ml
  Normalpris 50,00 kr Tilbudspris 25,00 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 17

Side
pr. side

Alle patronerne på denne side passer i de patronvarmere vi sælger. Se hvordan du let fjerner hår med rullevoks her: TRIN-FOR-TRIN video. Hvis du har flere spørgsmål til, hvordan man bruger vokspatroner, er du velkommen til at tage kontakt til os, så hjælper vi dig gerne i den rigtige retning.

Husk også at vi har mange andre spændende produkter inden for hudpleje og hårfjerning, og der er altid noget nyt at udforske under vores nyheder eller et godt tilbud.

Hvad er vokspatroner?

En vokspatron er et hylster med voks, som man kan bruge over det meste af kroppen. De er smarte og populære af flere grunde. Det sviner og klistrer ikke på samme måde som traditionel voks fra en skål eller en bøtte, og det er hurtigere og lettere at varme op til den korrekte temperatur, så man kan komme i gang.

Man bruger vokspatroner sammen med strips, så voksen er let og præcis at fjerne. Længere nede på siden kan du også læse mere om, hvordan man bruger patronerne.

Ligesom andet voks, er den hård når den er kold, men lige så snart den får lidt varme, er den medgørlig og lægges let på huden med applikatoren.

Hvordan bruger man dem?

En af grundene til at vokspatroner er så populære er fordi de er lette at bruge i forhold til almindelig voks i en skål. Her fungerer vokspatroner nemlig som en applikator, så du let kan smøre voksen ud på benet i en lige linje.

Først varmer du voksen op. Du kan opvarme både 100ml patroner og 80ml patroner i en voksvarmer, og 80ml patronerne kan også opvarmes i mikroovn - voksvarmeren er helt klart det letteste, da den kun varmer op til den temperatur du skal bruge - cirka 38 grader. Derefter kan du bruge vokspatroner til at smøre voksen på benet eller et andet sted på kroppen. Hvis du vokser dit ben kan du bruge en hel strip, og gør du det på bikinilinjen, i armhulen eller andre steder, bør du klippe strippen til, så den bliver lettere at håndtere og voksbehandlingen bliver mere præcis.

Hvis du har voks tilbage på kroppen kan du let tørre det af med olie på en vatrondel, f.eks en af vores efterbehandlingsolier. Husk at et flot resultat opnås bedst ved at sørge for at huden er velfugtet i dagene op til en behandling, gennem eksfoliering og gode cremer, og vigtigst af alt, at sørge for at huden er ren og tør inden voksbehandlingen startes – vi anbefaler at man bruger vores prewax til aftørring af huden, så man opnår et flot og ensartet resultat 

Hvorfor er der så mange forskellige slags?

Der findes mange forskellige former for vokspatroner. I hver type er der fokus på en eller flere fordele i ingredienserne - hvis du vil have fokus på lindring af røde knopper, kan det være du skal vælge en type med tea tree olie, og vil du have anti-aging egenskaber, skal du vælge en version med for eksempel rødvin - med fokus på anti-aging og antioxidanter.

Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de forskellige typer af vokspatroner. Under hvert produkt på vores webshop kan du også finde meget mere information om egenskaberne bag produktet, så du kan blive klogere på, hvilket vokspatron, der er det rigtige for dig.

Jojoba og argan olie

Vokspatroner med jojoba olie og argan olie er perfekt til dig der vil have ekstra bløde ben. Disse olier giver masser af fugt og sikrer at den hud er velplejet. Nogle gange kan ens ben virke tørre efter en voksbehandling, men ikke med disse vokspatroner!

Gulerodsvoks

Har du brug for en skånsom og allergivenlig voks? Så prøv vores gulerodsvoks med β-karoten, der er en naturlig antioxidant - resultatet er en flot orange voks med en mild duft, som er fyldt med antioxidanter, der er godt for huden og har helende egenskaber. Derudover er der Titaniumdioxid i, som gør voksen ekstra blød og let at arbejde med - den er let at rive af, men giver alligevel et flot og ensartet resultat.

Patronvarmere

En voksvarmer, eller patronvarmer som det også kaldes bruges til at varme voksen op. I modsætning til opvarmning i mikroovnen har en patronvarmer en indbygget termostat, der sikrer voksen mod overophedning og mindsker risikoen for forbrændinger, heri bliver voksen typisk omkring 40°C. Det betyder altså at du ikke brænder dig på voksen, og du skal ikke vente på at den køler af igen, det er altid en god idé at starte med at lægge voks på et lille område, så man vænner huden til varmepåvirkningen.

Bestilling og levering

Det er let og hurtigt at bestille hos os, både som privat forbruger eller B2B kunde. Vi giver fri fragt ved køb over 500 kroner, og levering sker i løbet af få hverdage. Du kan bestille til pakkeshop, hjemmelevering eller hente din pakke på vores lager i Karup J.