Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Kropspleje

Indlæser...
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side
 1. -75%
  Anti-Cellulite Massage Creme
  Normalpris 255,00 kr Tilbudspris 63,75 kr
 2. -65%
  Body Scrub Havsalt 500ml
  Normalpris 285,00 kr Tilbudspris 100,00 kr
 3. -60%
  Mermaid Body Gel
  Normalpris 119,00 kr Tilbudspris 47,50 kr Fra 29,75 kr
 4. -50%
  Tea Tree bodymilk 250ml
  Normalpris 115,00 kr Tilbudspris 57,50 kr
 5. -50%
  Aloe Vera Bodymilk 250ml
  Normalpris 115,00 kr Tilbudspris 57,50 kr
 6. -50%
  Massageolie Cardamomo
  Normalpris 135,00 kr Tilbudspris 67,50 kr
 7. -50%
  Massageolie Monoi
  Normalpris 135,00 kr Tilbudspris 67,50 kr
 8. -50%
  Massageolie til Aroma Terapi
  Normalpris 135,00 kr Tilbudspris 67,50 kr
 9. -48%
  Massageolie Sweet Almond
  Normalpris 155,00 kr Tilbudspris 80,00 kr
 10. -50%
  Aloe Vera Bodymilk 500ml
  Normalpris 159,00 kr Tilbudspris 79,50 kr
 11. -50%
  Tea Tree bodymilk 500ml
  Normalpris 159,00 kr Tilbudspris 79,50 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

11 varer

pr. side

​​

Kropspleje

Når det kommer til hudpleje, så er det oftest ansigtet der er i fokus. Men hvad med resten af kroppen? Kroppen bliver ofte glemt, når der skal købes hudplejeprodukter. Men kropspleje er ligeså vigtigt som pleje til dit ansigt. Huden på kroppen er selvfølgelig mere hårdfør end den hud der er i ansigtet. Men kroppen kan på samme måde som ansigtet også være tør hud eller sart hud, som dermed også fortjener noget opmærksomhed og kærlighed. 

At pleje sin krop med lækre cremer kan medvirke til en mere fugtig og afslappet hud, hvilket vil give dig og din krop en følelse af mere velvære i hverdagen. Uanset hvilken årstid og sæson der står for døren, så har din krop brug for fugt og pleje. Dog vil mange kunne opleve, at når vinteren banker på døren, så kræver huden lidt mere pleje. På denne tid af året kan en tyk body lotion eller en lækker body oil være afgørende i kampen om bekæmpelsen af tør hud og på denne måde skabe en mere behagelig hverdag med en masse lækker skincare. Men om det så er forår, sommer, efterår eller vinter, så har vi her hos q-kabinettet et stort udvalg af kropspleje og en masse lækkert skincare, som absolut er et must i dagligdagens rutiner.

 

Kropsplejeprodukter

Som til ansigtet findes der også mange forskellige produkter til kroppen. Det er produkter såsom: shower gel, body lotion, body scrub, kropsolie. For ligesom man hver dag vasker ansigtet, så skal kroppen også holdes og vaskes ren. Dertil har vi et hav af lækre showergels, som kan sørge for netop dette. For at huden holdes smidig og spændstig, så skal den forkæles med en masse fugt og dette kan gøres med en god bodylotion. For at give huden mere liv, så skal de døde og tørre hudceller fjernes, dette kan en lækker bodyscrub være med til og er i dette tilfælde uundværlig. Så ender du med en lækker blød hud. Har din hud tendens til at være meget tør på kroppen, så vil det være en rigtig god ide at tage en lækker krops olie i brug, da den oftest vil være med til at give kroppen mere næring.

Men uanset hvilken hudtype du har, om du så har tør hud, sart hud eller normal hud, så skal kroppen plejes, da huden jo er kroppens største organ. Hvem ønsker ikke en glad krop?

 

Kategorier

Vi har et bredt udvalg af en masse cremer og kropspleje, som din hud vil elske dig for. Vi har mange forskellige produkter inden for anti-cellulite gel, body scrub, body gel, olier, body milk og massage olie. Køb din kropspleje her hos q-kabinettet og få fat i alle de produkter de behøver for at holde din hud glad.

 

Brands

Vi har en lang række af lækre kropspleje produkter inden for mange af de kendte brands. Vi har en lækker anti-cellulite gel fra Kilo Zero, en masse lækre produkter herunder en massage creme, body scrub, body gel, body oil og body milk fra brandet Holiday.

 

Pas på din hud, du har den nemlig hele livet

Når sommeren står for døren er der mange som vælger at fravælge solcreme for hurtigere at blive brun. Men dette er ikke noget din hud vil takke dig for og det er usundt for både dig, men også for din hud. Ved at passe på din hud med en god solcreme undgår du ikke kun solskoldning, men du får også en fin solbrun hud, der har en skøn glød. Dertil er det vigtigt at du om sommeren anvender en god body scrub inden du solbader. Det skyldes, at du ved hjælp af en body scrub vil få fjernet de døde hudceller og din hud vil derfor være mere modtagelig over for både solcreme, men også solen. Men uanset om du ønsker en flot solbrun krop eller om du bare gerne vil give din krop noget ekstra pleje, så er de helt rette skin care produkter et must.

Efter en hel dag i solen er det også vigtigt, at du får fugtet din hud helt igennem, hvilket du kan gøre med en af vores lækre body lotions eller olier.

 

 

Få spafølelsen med hjem

Du har måske oplevet, at din krop godt kan virke træt efter en lang arbejdsuge og hvor det eneste der hjælper er selvforkælelse. Dertil mener vi, at alle skal have mulighed for at få en spaoplevelse også selvom du befinder dig derhjemme. For den helt rette spaoplevelse kan give stor glæde i hverdagen og vil føre til mere velbehag og gøre hverdagen mindre stressende. Du skal derfor altid huske at forkæle dig selv. Aftal med dig selv, at du gerne vil have en dag i løbet af ugen, hvor du går helt ned i gear og forkæl både dig selv men også din krop med en masse lækre skin care produkter.

Tag et dejligt varmt bad, hvor du kan bruge vores Mermaid body gel eller body scrub havsalt og få følelsen af at være helt ren. Efter det dejlige varme bad skal kroppens fugtes. Her kan du bruge vores Gojibær body oil eller vores Tea Tree body milk.

 

Kom cellulite til livs

Mange kender cellulite også kaldt appelsinhud, så du står derfor ikke alene med dette problem. Kom appelsinhuden til livs med vores anti-cellulitis gel eller vores anti-cellulite massage creme.

Den lækre anti-cellulitus gel er med til at udligne hudforandringer, der er forårsaget af cellulite og lokalt fedtvæv. Gelen virker ved at kombinere bl.a. koffein, asiatisk centella og bitter orange og denne kombination af ingredienser er med til at give en dybdegående virkning i huden. Gelen kan anvendes både af kvinder og mænd. Gelen er let at anvende og absorberes hurtigt ind i huden, derfor er denne hel velegnet til hjemmebrug.

Vores nyhed den lækre massage creme imod appelsinhud er til dig, der kæmper lidt med appelsinhud og føler lidt at du har prøvet det hele. Denne creme er specielt formuleret til at give huden og det underliggende væv, støtte og velvære. Cremen indeholder palmeolie, som har elastiske og blødgørende egenskaber.

 

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til enten til ordre eller nogle af vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 20 25 15 18 eller på mail info@q-kabinettet.dk.

Vi har altid hurtig levering med GLS og fri fragt ved køb over 499,-