Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Hudpleje

Indlæser...
Hudpleje

Er din hud blevet livløs, ujævn eller ser den bare bleg ud? Den kolde tid kan gå ind og påvirke udseendet på din hud. Men med noget lækker hudpleje fra Q-kabinettet kan du få liv i din hud igen om det så er til ansigtet eller til kroppen. 

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 17

Side
pr. side
 1. -50%
  Fugtgivende Ansigtscreme
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 124,50 kr
 2. -50%
  Dybderensende Ansigtsmaske
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 124,50 kr
 3. -50%
  Aloe Vera Bodymilk 250ml
  Normalpris 115,00 kr Tilbudspris 57,50 kr
 4. -50%
  Rensende Ansigtsmaske
  Normalpris 249,00 kr Tilbudspris 124,50 kr
 5. -50%
  Opstrammende Ansigtsserum
  Normalpris 250,00 kr Tilbudspris 125,00 kr
 6. -50%
  Aloe Vera Bodymilk 500ml
  Normalpris 159,00 kr Tilbudspris 79,50 kr
 7. -50%
  Depilitif Inhibitor efterbehandlings Lotion
  Normalpris 200,00 kr Tilbudspris 100,00 kr
 8. -50%
  Tea Tree bodymilk 500ml
  Normalpris 159,00 kr Tilbudspris 79,50 kr
 9. -50%
  Massageolie Cardamomo
  Normalpris 135,00 kr Tilbudspris 67,50 kr
 10. -50%
  Massageolie Monoi
  Normalpris 135,00 kr Tilbudspris 67,50 kr
 11. -50%
  Massageolie til Aroma Terapi
  Normalpris 135,00 kr Tilbudspris 67,50 kr
 12. -48%
  Massageolie Sweet Almond
  Normalpris 155,00 kr Tilbudspris 80,00 kr
 13. -75%
  Anti-Cellulite Massage Creme
  Normalpris 255,00 kr Tilbudspris 63,75 kr
 14. -65%
  Body Scrub Havsalt 500ml
  Normalpris 285,00 kr Tilbudspris 100,00 kr
 15. -50%
  Tea Tree bodymilk 250ml
  Normalpris 115,00 kr Tilbudspris 57,50 kr
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-15 af 17

Side
pr. side

Vi har alt det du skal bruge for at holde på gløden i din hud. Huden er kroppens største organ, som ved daglig pleje vil holde sig ekstra ungdommelig, frisk og lækker, hvis du tager dig rigtig godt af den. Derudover hænger hudpleje og velvære oftest sammen, så ved at holde din hudpleje ved lige, sikrer du, at din hud forbliver glad. 

 

Hos Q-kabinettet finder du hudpleje produkter med alt fra fugtgivende ansigtscreme,  rensende ansigtsmaske, aloe vera bodymilk, body oil, ansigts scrub, anti-cellulite creme og meget meget andet. Se vores brede udvalg og find lige de produkter, som passer til din hud. 

 

Hudpleje guide

Den helt rigtige hudpleje rutine kan have stor indflydelse på, hvordan din hud kommer til at fremstå. Med vores hudpleje guide, til både ansigtspleje og kropspleje, giver vi vores bud på, hvordan en hudpleje rutine kunne se ud. Selvom vi nævner enkelte produkter i vores guide, så se endelig hele vores sortiment igennem og bliv inspireret til din hudpleje. 

 

Ansigtspleje

 

Til den daglige renserutine anbefaler vi at gøre brug af en god rensende ansigtsmælk. Da din hud i ansigtet udsættes for mange forskellige faktorer i løbet af en helt almindelig dag, herunder udtørring og tilstopning af porerne, er en ansigtspleje en væsentlig faktor for en sund hud. For at sikre at huden holdes frisk og fastholder sin glød, ville vores Holiday rensemælk, fremstillet med fokus på den sarte hud, være et godt forslag. Aloe Veraen sikrer den fugtgivende, beroligende og forfriskende effekt. Dertil nærer mimose og giver en fløjlsagtig blød hud samt Camellia sinensis har gode antioxidant egenskaber. Dette produkt giver derfor en høj-effektiv genfugtning af huden samtidig med at den blidt sørger for at huden renses i dybden og genskaber en god balance. Et godt tip er at påføre rensemælken på ansigtet og halsen med bløde cirkelbevægelser og tør efter med en vatrondel. 

 

Ønsker du at give din hud ekstra pleje kan du med fordel anvende en rensende ansigtsmaske baseret på hvidt og grønt ler. Her får du mulighed for at rense og pleje dit ansigt og efterlader huden silkeblød og med en super sund glød. Denne ansigtsmaske anbefaler vi dog at du kun bruger 2-3 gange ugentligt. 

Farven i det grønne ler kommer fra den store mængde af jern, hvilket har en effektiv rensende effekt på din hud. Den hvide ler har en plejende, blødgørende og mattificerende effekt på huden. Så denne ansigtsmaske indeholder derfor meget af det, som din hud vil elske dig for. Et godt tip er, at du med fordel kan lægge masken med en fugtig finger eller med en bred ansigtspensel. Brug derefter ansigtssvampe til at fjerne masken med. 

 

Er du ikke så meget til ansigtsmasker kan du med fordel anvende en god og blid ansigtsscrub. Hos Q-kabinettet har vi en ansigtsscrub med mandel, der nemt og blidt fjerner de døde celler fra hudens overflade og efterlader en silkeblød overflade. Scrubben er beriget med olier og vitaminer, som er med til at forhindre for hurtig ældning af huden. Hvis du derudover har tør eller sensitiv hud, er denne scrub yderst velegnet til at genopbygge elasticitet og en god fugtbalance i huden. Et anvendelses tip er, at påføre en lille mængde af scrubben til ansigtet eller nakken, masser derefter det blidt ind med cirkulære bevægelser og skyl til sidst grundigt med lunkent vand. 

 

Efter brugen af en rensende ansigtsmaske skal du huske at fugte din hud. Med en fugtgivende ansigtscreme kan du få en strålende og silkeblød hud, som især anbefales til træt og tør hud. Grundelementet i vores fugtgivende ansigtscreme er den grønne teblomst, som er kendt for dens gavnlige virkninger, der beskytter huden mod ældning. Denne ansigtscreme bør derfor være en essentiel del af din daglige hudpleje. 

 

Så med de få enkelte ovenstående trin kan du blive din huds bedste ven og din hud vil takke dig for dit “arbejde”. Kropspleje

Udover en masse lækre hudpleje produkter til ansigtet har vi derudover en masse lækre produkter til at forkæle resten af din krop. 

 

Du kan pleje og rense kroppen med en lækker body gel, som giver huden en flot glød. Gelen er beriget med vegetabilske collagen og hyaluronsyre, som er med til at pleje huden i dybden og efterlader huden med en silkeblød overflade med en flot glød. Ønsker du at pleje din hud endnu mere, så skal du anvende en lækker eksfolierende body scrub. Ved hjælp af en scrub kan du få fjernet alle de døde hudceller, som er med til at forhindre din hud i at ånde og vise sin glød frem.

 

Efter en rensende pleje er det vigtigt at give din hud den fugt, som den vil elske dig for. Hertil er der mange forskellige løsninger alt efter hvilket behov og hvilke løsninger du ønsker. 

En Aloe Vera bodymilk kan give dig en plejende og beroligende fugtighedslotion, der er ideel som hverdags creme hele året rundt. Sammensætningen af ekstrakter fra Aloe Vera, Morgenfrue og Hestekastanje: styrker, beroliger, blødgør og dæmper rødme i huden. Så har din hud tendens til at rødme, så ville denne bodymilk være helt perfekt til dig. Den tilfører fugt i dybden og bidrager derudover til at forebygge follicultis (hårsæksbetændelse) og solskoldning. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke og er dermed perfekt til hverdagsbrug. Derudover anbefales denne bodymilk til brug efter hårfjerning, hvor den kan fjerne små rester af voks og tilfører huden fugt og pleje i dybden. Styrker og plejer huden mellem voksbehandlinger. 

 

Er du ikke så meget til cremer, men ønsker hellere en olie. Så anbefaler vi de lækre olier fra Holiday. De er fugtgivende og plejende olier, kan bruges efter bad, som aftersun eller som en lækker massage olie. Mulighederne er mange. Olien er baseret på en blanding af 2 vegetabilske olier, der giver huden en udsøgt blødhed og har fantastisk fugtgivende egenskaber. Dertil kan du vælge en af de lækre dufte, som kunne falde i din smag. Body oil fedter ikke på huden, hvilket gør den ekstra velegnet til dagligt brug. Tip: lad huden være let fugtig, når du påfører olien. 

 

Står du overfor problemet med cellulitis også kaldt appelsinhud. Jamen så er du ikke den eneste. Dog kan du med vores anti-cellulitis gel prøve at komme appelsinhuden til livs. Denne varmegivende gel er med til at udligne forandringer, der er forårsaget af cellulitis. Gelen giver en dybdegående virkning i huden blandt andet på grund af indholdet af koffein, asiatisk centella og bitter orange. Produkter kan anvendes af alle og er let at anvende og absorberes hurtigt ind i huden, hvilket gør gelen velegnet til hjemmebrug. Tip: anbring en lille mængde gel på det berørte område og massér det ind i huden. Lad derefter det virke i 15-20 minutter. Anti-cellulitis gelen kan også kombineres med nogle af vores lækre anti-cellulitis cremer. 

 

Så med få enkle produkter kan du pleje hele kroppen og få en lækker og blød hud, der får en fin glød hele året rundt. Kontakt os

Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller vedrørende din ordre, så er du altid velkommen til at tage kontakt på telefon 20 25 15 18 eller på mail info@q-kabinettet.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig.