Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Handelsbetingelser

Indlæser...

Generelle oplysninger:

Q-kabinettet.dk ejes og drives af HelDie I/S, CVR: 39910470

Søndergade 51, 7470 Karup

Skriv til kundeservice Her

Telefon: 20251518

For Privatkunder

Bestilling

Afgivelse af ordre via vores webshop, er ikke en juridisk bindende aftale. Q-kabinettet.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leverandørsvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes først til dig, når vi har afsendt de varer du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores webshop, vil systemet automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når du har modtaget en e-mail fra Q-kabinettet.dk med information om, at vi har afsendt din ordre. Hvis du har valgt kortbetaling eller mobilepay, vil beløbet blive reserveret på din konto.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Betaling

Når du handler på www.q-kabinettet.dk. kan du vælge mellem hele 5 betalingsformer:

 • Betalingskort
 • MobilePay
 • ViaBill
 • AnyDay Split
 • Bankoverførsel.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at andre ikke kan aflæse dine informationer. Når du betaler med kort, vil beløbet blive reserveret på din konto, men vi hæver det ikke før vi sender dine varer. 

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Særligt for ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din ydelse i henhold til den aftale du har lavet med ViaBill. Læs mere om ViaBill og denne form for betaling her.

Særligt for Bankoverførsel

Betaling skal ske til vores konto i Sparekassen Kronjylland Reg.nr.: 9330 Konto nr: 0013 582 807. OBS: Vi sender først varerne fra vores lager, når vi har modtaget din betaling.

Forsendelse & Levering

Sådan sender vi dine varer i Danmark (Grønland og Færøerne IKKE inklusiv) 

Hos Q-kabinettet.dk sender vi alle vores varer med GLS, dette betyder at du altid får en Track and Trace kode, så du kan følge din ordres rejse fra os til dig. Vi tilstræber os at levere dine varer hurtigst muligt og helst fra dag til dag, men en leveringstid på 1-5 hverdage er det normale.

Levering til GLS pakkeshop

Dine varer vil blive leveret som en pakke som du selv skal hente i en valgfri pakkeshop. Du får muligheden for at vælge mellem de pakkshops der ligger nærmest din adresse.
Leveringstiden vil her være 1-5 hverdage og du vil få en sms og/eller e-mail fra GLS med informationer om hvornår din pakke er klar til afhentning. Du vil kunne følge din pakke via det Track & Trace nr., der udstedes når vi sender pakken herfra.

Levering til erhvervsadresse med GLS

Dine varer sendes direkte til den adresse du opgiver som værende dit arbejde. Du vil kunne følge din pakke via det Track & Trace nr, der udstedes, når vi sender pakken herfra. Leveringstiden er 1-5 hverdage.

Levering til privatadresse med GLS

Dine varer sendes direkte til din hjemmeadresse. Hvis du ikke er hjemme til at modtage din pakke kan du lægge en engangsfuldmagt til buddet. Hvis ikke der er lavet en fuldmagt, vil pakken blive indleveret i en GLS pakkeshop, hvor du selv skal afhente pakken. GLS buddet vil i det tilfælde informere om dette via en seddel i postkassen. Du vil kunne følge din pakke via det Track & Trace nr., der udstedes, når vi sender pakken herfra. Leveringstiden er 1-5 hverdage.

Fragtfri levering

Når du som privatkunde køber for mere end 499,- leverer vi gratis til den nærmeste GLS pakkeshop. 

Når vi har sendt din ordre afsted, vil du modtage en mail, hvor dit Track & Trace nr vil være angivet. Med dette nummer vil du kunne følge din forsendelse på www.gls.dk. Vi tilstræber os at levere dine varer hurtigst muligt og helst fra dag til dag, men en leveringstid på 1-5 hverdage er det normale.

Returret og reklamation

Al handel på denne side er omfattet af Lov om forbrugeraftaler ("Dørsalgs-loven"), hvilket betyder at du har 14 dages returret på alle varer. Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi hele beløbet for din ordre. Dog skal du selv betale returfragten. Hvis du fortryder dit køb, skal du angive dette senest 14 efter du har modtaget varen og herefter har du yderligere 14 dage til at sende varen til os. Overskrides denne frist bortfalder returretten. Såfremt du fortryder dele af dit køb vil vi refundere beløbet for de varer du sender retur - dog ikke fragten.

Når du handler på www.q-kabinettet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Uanset om der er tale om returnering eller reklamation, sendes varen til os, via vores returportal, hvor du kan købe label til GLS og indlevere den i din nærmeste pakkeshop.
Såfremt der er er tale om en reklamation, refunderer vi dine udgifter til fragt, såfremt du har sendt via vores retur portal.

GÅ TIL RETURPORTAL

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi kan ikke refundere varer, der ikke har været forsvarligt indpakket ved forsendelse.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav, eller pakker returneret på anden måde end sendt via vores RETURPORTAL.

 

For B2B-kunder

Bestilling

Alle varer bestilles og betales via webshoppen, eller via mail til info@q-kabinettet.dk (ved bestilling pr. e-mail fremsendes faktura til afsender e-mail og ordren afsendes først når betaling er registreret i vores bank).

Vi hjælper gerne pr. tlf. 20251518, eller via vores e-mail.

Ved køb for mindst kr. 1500,00 ekskl. moms er levering fragtfri i Danmark til GLS pakkeshop og ved køb for mindst kr. 3000.00 ekskl. moms er levering fragtfri i Danmark til Erhvervsadresse. Vi har kun mulighed for levering med GLS.

Afgivelse af ordre via vores webshop, mail, eller telefon er ikke en juridisk bindende aftale. Q-kabinettet.dk har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leverandørsvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes først, når vi har godkendt jeres ordre og afsendelsen af de varer der er bestilt, sker når betaling er registreret. Når der er afgivet en ordre via vores webshop, vil systemet automatisk sende en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer der er bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af den afgivne ordre. I bedes være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået. Aftalen er først bindende, når der er modtaget en e-mail fra Q-kabinettet.dk med information om, at vi har afsendt ordren.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

B2B Log-in

B2B Log-in kan oprettes under fanen ”OPRET B2B LOGIN”, som findes i toppen af siden her på shoppen, eller det kan bestilles ved at sende en e-mail HER. Hvis du har et CVR-nummer indenfor hudpleje, frisør, fodterapi, massør og lignende brancher. Med et B2B Log-in handler du naturligvis til engrospriser ekskl. moms og har mulighed for gode mængderabatter. Alle priser er opgivet i danske kroner inkl. moms.

OBS: B2B Login er kun muligt med gyldigt CVR nr.

Ønsker I at bestille en B2B konto via e-mail, skal vi bruge nedenstående oplysninger til at oprette et Log-in til jer (tips: kopiér nedenstående og send det i udfyldt tilstand til vores mail):

Firma:

Kontaktperson:

Adresse:

Postnummer og by:

Tlf.nr.:

CVR-nr.:

Email (bliver brugernavnet):

Valg af password:

Betaling

Når I handler på www.q-kabinettet.dk kan der vælges imellem hele 5 betalingsformer:

 • Betalingskort
 • MobilePay
 • ViaBill
 • AnyDay Split
 • Bankoverførsel.

Vi bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at andre ikke kan aflæse informationerne. Når der betales med kort, vil beløbet blive reserveret på kontoen, men vi hæver det ikke før vi sender dine varer. 

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Særligt for ViaBill

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din ydelse i henhold til den aftale du har lavet med ViaBill. Læs mere om ViaBill og denne form for betaling her.

Særligt for Bankoverførsel

(HUSK at angive fakturanr. ved overførslen) Betaling skal ske til vores konto i Sparekassen Kronjylland Reg.nr.: 9330 Konto nr: 0013 582 807. OBS: Vi sender først varerne fra vores lager, når vi har modtaget din betaling.

Når der afgives bestilling via e-mail eller via telefon, sendes en faktura til afsender e-mailen/ den pr. telefon oplyste e-mail. Det er kun muligt at anvende Bankoverførsel, ved bestillinger der er foretaget pr. mail/ telefon. Når vi kan se betalingen på vores konto (HUSK at angive fakturanr. ved overførslen) afsendes varerne med GLS.

Levering

Hos Q-kabinettet.dk sender vi alle vores varer med GLS, dette betyder at I altid får en Track and Trace kode, så I kan følge jeres ordres rejse fra os til dig. Vi tilstræber os at levere varerne hurtigst muligt og helst fra dag til dag, men en leveringstid på 1-5 hverdage er det normale. Der kan vælges mellem følgende typer levering med GLS:

Levering til GLS pakkeshop

Dine varer vil blive leveret som en pakke som du selv skal hente i en valgfri pakkeshop. Du får muligheden for at vælge mellem de pakkeshops der ligger nærmest din adresse. Leveringstiden vil her være 1-5 hverdage og du vil få en sms og/eller e-mail fra GLS med informationer om hvornår din pakke er klar til afhentning. Du vil kunne følge din pakke via det Track & Trace nr. der udstedes, når vi sender pakken herfra.

Levering til erhvervsadresse med GLS

Dine varer sendes direkte til arbejdespladsen. Leveringstiden vil her være 1-5 hverdage og du vil få en sms og/eller e-mail fra GLS med informationer om hvornår din pakke er klar til afhentning. Du vil kunne følge din pakke via det Track & Trace nr. der udstedes, når vi sender pakken herfra.

Levering til privatadresse med GLS

Dine varer sendes direkte til din hjemme-adresse. Hvis du ikke er hjemme til at modtage din pakke kan du lægge en engangsfuldmagt til buddet. Hvis ikke der er lavet en fuldmagt, vil pakken blive indleveret i en GLS pakkeshop, hvor du selv skal afhente pakken. GLS-buddet vil i det tilfælde informere om dette, via en seddel i postkassen. Du vil kunne følge din pakke via det Track & Trace nr. der udstedes, når vi sender pakken herfra. Leveringstiden vil være 1-5 hverdage.

Fragtfri levering

Når du handler som B2B-kunde tilbydes ikke fragtfri levering.

Returret og Reklamation

Der gives 1 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Q-kabinettet.dk dækker som udgangspunkt ikke evt. returneringsomkostninger når der er tale om B2B køb.

Som B2B-kunde har I ikke retur- eller fortrydelsesret.

I tilfælde af en reklamation, sendes varen til os via vores returportal, hvor der kan købe label til GLS og efterfølgende indleveres pakken i den nærmeste pakkeshop.

GÅ TIL RETURPORTAL

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi kan ikke refundere varer, der ikke har været forsvarligt indpakket ved forsendelse.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav, eller pakker returneret på anden måde end sendt via vores RETURPORTAL.

 

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Introduktion

Når du besøger vores website, bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence/undersøgelse, registrere dig som ny bruger/abonnent eller ved øvrig brug af services eller køb via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det sker typisk i forbindelse med, at du opretter et login eller ved køb på siden.

Ovenstående oplysninger videregives til Shipmondo, der er det firma hvorigennem vi køber vores fragt med GLS. Desuden videregives dine leveringsoplysninger til GLS, der leverer din pakke. Dette gøres for at kunne sende varerne korrekt ud og for at GLS kan sende dig informationer om Track & Trace nummer og hvornår pakken er leveret.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@q-kabinettet.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet www.Q-kabinettet.dk ejes og publiceres af:

HelDie I/S

Søndergade 51

7470 Karup

Telefon: 20 25 15 18

E-mail: Heldie7470@gmail.com

 

PERSONDATAPOLITIK HOS HELDIE I/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos HelDie I/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

HelDie I/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Opretter en konto

- Tilmelder dig vores nyhedsbrev

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.Q-kabinettet.dk er HelDie I/S, Søndergade 51, 7470 Karup.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til AnyDay A/S, inklusive information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos DK Hostmaster og betalingssystem gennem AnyDay A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i DK Hostmasters datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til Heldie7470@gmail.com.

 

Nyhedsbrev

Modtagelse af vores nyhedsbrev er ganske frivilligt og gratis.

Ønsker du at modtage vore nyhedsbrev, der udsendes 8-12 gange årligt, kan dette gøres via formularen på forsiden. Her indtaster du blot den e-mail adresse du ønsker at modtage vores tilbud på. Du kan til hverr en tid afmelde dig nyhedsbrevet igen og dine informationer vil ikke blive givet videre til 3. mand.

 

Q-kabinettet.dk ejes og drives af:
HelDie I/S
Søndergade 51
7470 Karup J
Tlf: +45 2025 1518
CVR: 3991 0470