Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg
Indlæser...

Hos Q kabinettet tilstræber vi at levere skønhedsprodukter, der er lette at anvende og som er af en god kvalitet til en lige så god pris.

Holiday

Vores speciale er hårfjerning med voks i alle afskygninger, hvor vi har eneforhandlingen i Danmark, af det Italienske mærke Holiday, der har produceret og udviklet voks siden 1975 og er i dag et af Italiens og Europas førende mærker. 

* HOLIDAY PROGRAMMET FRA ITALIEN ER IKKE TESTET PÅ DYR!

Vi sælger udelukkende vores produkter online, hvilket betyder vi ikke har nogen fysisk butik, men kun et kontor og lager, beliggende i Karup i Midtjylland. Dette også vores besøgsadresse.

Udover voksprogrammet, har vi efterhånden, efter vores kunders ønske, udvidet produktkataloget med diverse andre skønhedsprodukter fra nøje udvalgte leverandører.
Det giver dig et bredt udvalg at lækre skønheds- og wellness produkter at vælge mellem, så du er sikret den bedste pleje af både krop og sjæl i din hverdag.

Har du spørgsmål til vores produkter er vi altid klar med råd og vejledning. Spørg hellere en gang for meget end en for lidt!

Vi håber du får en god købsoplevelse hos os og er tilfreds med vores service og produkter.

Med venlig hilsen

Q-kabinettet logo

 

Juridisk adresse:

HelDie I/S
Q-kabinettet.dk
Søndergade 51
Frederiks
7470 Karup J
Tlf: +45 2025 1518
CVR nr: 3991 0470
e-mail: info@q-kabinettet.dk