Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg

Returnering og Reklamation

Indlæser...

Al handel på denne side er omfattet af Lov om forbrugeraftaler ("Dørsalgs-loven"), hvilket betyder at du har 14 dages returret på alle varer. Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi alle dine penge, undtagen fragten retur.

Når du handler på www.q-kabinettet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Uanset om der er tale om returnering eller reklamation, sendes varen til os, via vores returportal, hvor du kan købe label til GLS og indlevere den i din nærmeste pakkeshop.
Såfremt der er er tale om en reklamation, refunderer vi dine udgifter til fragt, såfremt du har sendt via vores retur portal.

GÅ TIL RETURPORTAL

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage. Vi kan ikke refundere varer, der ikke har været forsvarligt indpakket ved forsendelse.