Ophørsudsalg - så længe lager haves - Ophørsudsalg
Indlæser...

Forbered huden inden voksning, for at opnå det bedste resultat!

Da voks er olieopløseligt, er det alfa og omega, at du altid sørger for at huden er tør og fri for cremer og lotions - du skal også være opmærksom på, at huden selv producerer naturlige olier, som kan drille ved voksbehandling. Vi anbefaler derfor at du rengør huden med vand og en mild sæbe, og derefter tørrer huden af med vores lækre Prewax, som er fremstillet af frugtektrakter, der giver en let syrlig PH-værdi. Dette sikrer at voksen hæfter bedre til håret og giver dermed et bedre resultat. Renser blidt og fjerner effektivt overskudsfedt, urenheder og makeup. Samtidigt beskyttes huden og dermed reduceres rødmen og irritation efter behandlingen.

 

Forlæng effekten af din voksbehandling!

Prøv vores fantastiske Inhibitor lotion: 6 ampuller med koncentreret lotion, der trænger dybt ind i huden og plejer samtidigt med at hårvæksten hæmmes, så resultatet af voksningen holder længere! Den effektive formel indeholder ekstrakter fra:
  • Melon: udglattende, fugtighedsgivende og antioxidant egenskaber. Forhindrer misfarvning på huden. Forbedrer hudens regenerationsevne. Mindsker risiko for blodansamlinger/ blå mærker, og forbedrer blodcirkulation i huden.
  • Udtræk fra kanelbarken indeholder; tanniner, kalium, C-vitamin, theanin, krom og kobber. Vigtige egenskaber: Antibakteriel, antifungal, forebyggende mod svampe og mider. Forbedrer blodcirkulationen i huden.
  • Gotu Kola; En urt fra Asien, hvor den bliver brugt i den ayurvediske medicin og i traditionel kinesisk medicin findes den ligeledes. Den har vigtige, kosmetiske egenskaber; antioxidant, antiinflammatorisk, antimikrobiell, cellulitbekæmpelse ved stimulering af hudens blodcirkulation.

Efter voksbehandlingen påføres indholdet af én ampul, herefter efterbehandles med én ampul de følgende 5 dage. 

 

Undgå rødme og indgroede hår!

Ved at have en god hudpleje-rutine, kan du mindske ridikoen for rædme og indgroede hår i forbindelse med voksbehandlinger. Brug f.eks vores lækre Body Milk med Aloe Vera, eller Tea Tree Oil hver gang du har været i bad. Døjer du med meget tør hud, anbefaler vi en af vores skønne massageolier, der også kan bruges til effektiv gennemfugtning af huden; påfør blot en lille mængde på let-fugtig hud efter et bad.

Udover en god hudplejerutine, er det vigtigt at undgå syntetiske matrialer mod den nyvoksede hud, ligesom sportsudøvelse er bedst at udskyde en dag eller to.